Garageporte

Lad os hjælpe dig udenom de værste faldgruber 

Valg af Hørmann automatik

Hvilken portåbner skal man vælge?

Hørmann har automatik til garageporte alle størrelser. Det er ofte hvilket behov man har, der afgøre om hvilken portåbner man vælger.

Skal man bare have en billig motor der kan åbne og lukke de fleste porte er ecostar lifttronic serien et godt valg. Går man derimod op i sikkerhed, og ønsker et stort udvalg af tilbehør er Promatic det rigtige valg. Er man også intresseret i at spare strøm, og samtidig vil have en hurtig motor, så er det Supramatic man skal vælge.

Portmanden har også en online webshop hvor man kan købe alt Hørmanns automatik.  www.garageport.dk

Ecostar Lifttronic 700

Ecostar lifttronic 700 800

Er en god og stabil garageports åbner. Det er det økonomiske valg.

Lifttronic 700 er en af vores mest solgte portåbnere. Den er stærk med 700 Newton og kan klare porte op til 9,5 kvm. træporte dog indtil 7 kvardratmeter.
Med i pakken er kædestangen og 2 fjernbetjeninger samt en indvendig trykknap.

Max højde ledhejseporte er 2375mm og vippeporte 2750mm
Max bredde ledhejseporte og vippeporte er 4000mm

Den samlede længde af portautomatikken er 3295mm og bevægelses længden er 2725mm

Der er 4 års garanti

Bruger du automatikken sammen med en Hørmann vippeport så er der ikke brug for yderligere overhøjde
Sammen med Hørmanns ledhejseporte f.eks ecostar er der brug for 15mm overhøjde
Sammen med andre fabrikater er pladskravet over porten 30mm

Fjernbetjeningerne er med rullende koder. Det betyder at koden ikke kan kopieres. Systemet med rullende koder blev tidligere mest brugt der hvor der var brug for høj sikkerhed.

Det er hurtigt at montere da skinnen kommer imodsætning til lifttronic 500, samlet med hægsler. Så den er noget nemmere/hurtigere at samle.

Den har indbygget frikobling så hvis strømmen er gået kan garageporten åbnes manuelt. Er din garageport den eneste adgang ind skal du også bruge en såkaldt nøglefrikobling.

Porten stopper automatisk i tilfælde af forhindringer. Når poråbneren sættes i drift måler den hvor tung porten er at få op og ned, afviges dette stopper porten. Dette vidste du nok men det smarte er at sikkerheden også virker når porten åbner.

Med en håndvending kan du nemt montere LIFTRONIC portåbnerne på alle vippe- og ledhejseporte.

Garanteret sikkerhed
EcoStar LIFTRONIC-portåbnere er afprøvet og certificeret separat og i kombination med alle EcoStar og Hörmann garageporte i henhold til den europæiske standard 13241-1.

Promatic 3 

Promatic

Rigtig God Garageport Åbner
Promatic BS portåbner er et Hörmann produkt med indbygget lys der slukker automatisk.

Der er indbygget aflåsning vha en patentlås, porten er godkendt efter tyske Tüv bestemmelser som værende indbruds sikker. Der er en krog der låser porten ret mekanisk

Promatic sender et 128 bit krypteret signal ud på 868 mhz, der er lige så sikkert som en netbank. Hørmann har selv udviklet systemet som hedder Besecur, og har også lanceret en hel serie af produkter der alle sammen kan "snakke" med Promatic.

Fjernbetjeningen der følger med i kassen er en HSE4BS

Sikkerheden er i top med elektronisk kraftbegrænser det betyder at rammer porten en forhindring så returnerer den

Motorstangen er i et stykke, altså ingen samlinger, din garanti for en lydsvag portåbner.

Remmen, der trækker, er lavet af kunststof,- her er ingen cykelkæder, der skramler. Remmen er selvspændende , slækker den af strammer den sig selv op , smart.

Vedligeholdelse er en by i Rusland

Der er 5 års Hørmann garanti - godkendt i henhold til den europæiske standard 13241-1.

Supramatic

supramatic

En luksus motor

Hurtig og Energisparende Garageport åbner
Den er fyldt med smarte funtioner og der følger en lille bog med på dansk der forklarer alle de forskellige funktioner den har.

Den er Indbruds sikker godkendt i Tyskland efter Tüv bestemmelser. Dette gøres vha. en mekanisk krog der sikrer porten hver gang den lukker. Denne krog kobles automatisk fra når automatikken sætter igang

Denne motor sender også med 128 bit krypteret signal ud på 868 mhz, der er lige så sikkert som en netbank. Hørmann har selv udviklet systemet som hedder Besecur, og har også lanceret en hel serie af produkter der alle sammen kan "snakke" med Supramatic Så har du en Promatic i din ene garage, og en Supramatic i den anden, kan de begge styres med én fjerbetjening.

Den kører 50% hurtigere end standard portåbnere.

Du kan fjernbetjene lyset i automatikken og evt. koble et Hörmann relæ ind over så kan du styre op til 500watt.

Med denne model følerg der en HS5 BS sender der kan give en tilbagemelding om porten er lukket eller åben. Du trykker blot statusknap og f.eks knap et, så blinker fjernbetjeningen grøn eller rød om den er åben eller lukket.

Supramatic strømforsyning er elektronisk altså ingen transformer .det gør at tomgangs strøm forbrug er kun 1 watt mod f.eks 7 watt på en Promatic

Den fås med 3 forskellige skinne længder afhængig af portens højde max er dog 3000mm

Den har indbygget elektronisk kræftbegrænsning, der sikrer at porten returnerer hvis den rammer en forhindring. Dette virker også den anden vej.

 

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer brug af cookies, ved at fortsætte brugen af siden. Tryk accepter for at fjerne denne besked
Accepter