Hold på Varmen

SPAR PÅ VARMEN!

I disse tider skal vil jo spare på varmen. Hørmann tilbyder Danmarks mest isolerede port. Dette er det rigtige valg til de fleste nybyggede huse samt dem der skal bruge garagen til mere end at parkere bilen. En standard port på 42 mm holder frost frit og kan nemt og så holde en 12-15 grader årets rundt. Skal man imildertid imidlertid bruge garagen til opholdsrum så er 67 mm modellen det rigtige valg. 

67 MM THERMO ISOLERING!

 

Når man vælger 67 mm porten er den designet med brudt kuldebro i sektionen og med dobbelt bundgummi.

Flere og flere familier får nu til dags indlagt gulvvarme i deres garager og der bliver også isoleret bedre i nybyggede huse. Det skyldes at flere ønsker at udnytte den plads de har optimalt. Blandt andet ved at benytte garagen som værksted eller hobbyrum.

Derfor er det vigtigt at den garageport man vælger også kan holde på varmen.

 

THERMO KARM

 

 

Når man i forvejen er gået "all in" på at sparer på varmen, så anbefaler vi at man kombinere porten med Hørmanns Thermokarm.

En Thermokarm er en bred og tyk gummimenbran, der følger beslaget rundt i lysningen og reducere kuldebroen mellem murværk og beslag. Derved mindsker du yderligere varmetab med op til 15 %. 

Thermo karmen kan tilvælges til alle ledhejseporte, ikke kun 67 mm modeller og er en god investering når garagen er en del af huset. 

 

 

 

 

certificate