Vi holder udstillingen åben efter aftale

Ring og book en fremvisning! Tlf. 93202728

Vi holder udstillingen åbent alle hverdage efter aftale, det vil sige at du blot skal ringe i forvejen, før du kommer. Derved undgår vi flere kunder på én gang, og vi er sikre på at der er nogle på adressen.  

Vi elsker at vise vores flotte udstilling frem. Det er til nød også muligt at besøge udstillingen i weekenden, der skal man også ringe i forvejen.

Kom og besøg vores 100 kvm store udstilling i Haslev. Portmanden står klar til at forklare og svare på spørgsmål om Hørmann garageporte. Der er selvfølgelig mulighed for at afspritte hænderne

Vi har 9 funktionelle porte, der kan betjenes automatisk og manuelt. Derudover kan man se vores mange forskellige udstillings modeller, og for at man kan danne sig det bedste indtryk, er de i fuld størrelse.

Man kan få Hørmann porte i forskellige designs, overflader og farver, og her kan man se et bredt udvalg i virkeligheden. Det giver ofte en behagelig sikkerhed, når man kan ”se og røre” i stedet for bare kikke i et katalog.  

 

Man har mulighed for selv at afprøve Hørmanns motorer, og se hvordan de virker. Som en nyhed i år har vi fået Promatic 4 og Supramatic 4 installeret. Disse motorer har fået et ansigtsløft i designet og ret mekanisk forbedret med hurtigere portkørsel.

Vi er gode til at forklare, forskellen og funktionerne på de enkelte motorer.

Det er også muligt at se de mange vinduestyper Hørmann tilbyder, og hvordan en ledhejseport med gangdør ser ud. Derudover har vi Vippeporte, Rulleporte og Sidekørende porte på display.

Vi har fået fået installeret Hørmanns OD-port, der kun kræver 60 mm overhøjde. 

Hørmann tilbyder også 67 mm isolerede ledhejseport, og en Thermo karm og det har vi også et eksemplar af i fuldstørrelse.

Der er mange forskellige monterings løsninger, når man snakker om garageport og det kan vi også  demonstrere her i udstillingen.

Til sidst skal det nævnes at Portmanden så vidt muligt prøver at være på forkant med den nye udvikling af Hørmanns Produkter.   

Forskellige overflader og Farver

Decograin Golden Oak, de nye Duragrainoverflader og Åretsport 

Ledhejseport med Gangdør uden tærskel

 

Hørmann Rulleport

Forskellige Typer Duratek Vinduer

Sort Silkgrain port med lakeret Vindues ramme sektion

 

Port med Fyldninger og Hørmanns Nye OD-Port med lav overhøjde

   OD-port set indefra

OD-port med integreret låse sikring

 

certificate