Vippeporte

 

13 grunde til at du skal vælge en Vippeport

Vippeporte syntes mange kunder er lidt gammeldags produkt vi kender alle de gamle tunge trævippeporte
Med de drabelige fjedre, som er skyld i mange alvorlige ulykker hvert år.
Springer der en fjeder af metaltræthed kan den springe ud af holderen og forvolde materiel eller person skade.
De nye generationer af vippeporte er en anden historie.


 

 1. Høj sikkerhed:Fjedresystemet er idag med flere små trækfjedre og sandsynligheden for de alle springer på en gang er lig nul, portene er selvfølgelig CE mærkedede og opfylder alle krav m.h.t. sikkerhed.

 2. Galvaniseret: Hørmann Vippeporte fåes både i træ samt metal, langt de fleste vippeporte vi sælge er stålvippeporte, de er vedligeholdelsesfrie og overfladen er galvaniseret og derefter pulverlakeret.

 3. Vippeporte i træ: Træporte kommer som standard behandlet mod råd og svamp og skal derefter males af slutbruger de kan dog også blive malet fra fabrikken, men de fleste kunder har en maling til deres vinduer så for at få farven helt rigtig, er det i mange tilfælde bedst ( og billigst) at bruge egen maling

 4. Bundgummi: Portene kommer uden bundgummi men en plast vinkel kan tilkøbes
 5. Vippeporte er ofte et billigt alternativ til ledhejseporte forudsat man kan finde en standard størrelse, har du brug for at holde fugle eller naboens kat ude vil vippeporten fungerer, og tyveknægten ved heller ikke om bilen er kørt.
 6. Isolering: Der kan tilkøbes isolerings kit men vi har den holdning her i huset at har du brug for en isoleret port skal du have en ledhejseport , isolerings kittet består og nogle clips samt flamingo plader der monteres på bagsiden af porten  se mere her …..
 7. Dør i siden: Et plus for vippeporten er mulighed for at få en dør i porten helt ude i den side , ofte er garagen ikke så bred og der holder måske en bil , med døren helt ude i siden vil man kunne undgå at skulle kante sig rundt om bilen.
 8. Motor / automatik: Der kan selvfølgelig monteres automatik på vippeporte og som oftest bruger vi Liftronic 700 se mere her …….
 9. Garanti: Der er 10 års Hørmann garanti på produktet læs om Hørmann garanti her ….
 10. Montage: Vi kan hjælpe med at monterer men det er også muligt at monterer selv der er selvfølgelig dansk manual og billeder med se mere her ……..
 11. Lås: Porten kommer som standart med indbygget håndtag lås og nøgler , cylinderformen er Ruko kompatibel så cylinder kan udskiftes og låsen lægges om til jeres hoveddørsnøgle
 12. Indbygnings mål: Vi snakker altid om det udvendige rammemål , alle vippeporte kommer med en galvaniseret stålkarm på 70mm rundt om selv porten denne ramme er samt standard umalet. Porten kan monteres bag på væggen men også fremme i hullet ligesom et vindue
 13. Farver: De fleste porte vi sælger er standard hvid ral 9016 men fås også i 10 standardfarver samt ral efter valg.

 


 

certificate