Port med lav overhøjde

OD-modelen kræver kun 60 mm i overhøjde

OD-Porten beregnet til særlig lave garager. Porten består at Aluminiums profiler der køre lige op, og lægger sig vandret i loftet. Der kræver kun 60 mm overhøjde. Det vil sige at hvis der kun er 2060 mm i total højde inde i rummet, er det stadig muligt at få en port på 2000 mm.

Promatic 4 eller Supramatic 4

Porten betjenes med Motor der er monteret helt ovre på ene side af de vandrette beslag. Der er mulighed for at vælge mellem Promatic 4 eller den hurtige og strømbesparende Supramatic 4.

Begge motorer har indbygget Hørmanns patent løs der sikre garagen mod uønskede nattelige besøg. Det er som altid muligt at betjene porten med et bredt udvalg at muligheder, lige fra design sendere og trådløse kodetastature til Smart home løsninger via App.

 

Isoleringsevne

Portens aluminiums lameller er 16 mm tykke og fyldt ud med PU-skum, der gør at porten køre  støjsvagt og stabilt. Lamellerne er 70 mm høje og kommer i 16 standard farver. Da metallet er coated med farven på, er de ekstreme ridsefaste. 

 

 

 

Design

Udaftil ligner OD-porten en alm. rulleport. Det er den samme type lameller som hos en rulleport. Forskellen er bare at den køre lige op, og ind i rummet og ligger sig vandret underloftet ligesom en ledhejseport. 

 

 

Læs mere her i Hørmanns katalog.

 

 

 

 

 

certificate