Automatisk åbning

Selvfølgelig skal der motor på porten.

Det kan snart tælles på hånden, når man læser års-statestiken over porte med manuel betjening. Vi lever nu i en tid hvor næsten alt er elektronisk og trådløst betjent. Teknologien i Hørmanns Motorer er både pålidelig, stabil og ekstrem sikker. Med Hørmanns indbyggede høje krybteret radiosignal Bisecur og indbygget låse sikring, kan men rolig tage på arbejde og vide at porten først åbner igen når man kommer hjem og trykker på knappen. Hørmann har et udvalg af forskellige typer motorer. Her er en kort oversigt.  

 

PROMATIC 4 BS

Rigtig, rigtig God port Åbner!


Promatic 4 BS er nyeste skud på stammen inden for Portautomatik. Denne "standard" model kan åbne porten med op til 20 cm i sekundet.  Derudover bruger den nu kun 1 watt i timen. 

Der er indbygget aflåsning vha en patentlås, porten er godkendt efter tyske Tüv bestemmelser som værende indbruds sikker. Der er en krog der låser porten ret mekanisk, når porten er lukket.

Promatic 4 sender et 128 bit krypteret signal ud på 868 mhz, der er lige så sikkert som en netbank. Hørmann har selv udviklet systemet som hedder Bisecur, og har samtidig også lanceret en hel serie af produkter der alle sammen kan "snakke" med Promatic 4.

Fjernbetjeningen der følger med i kassen er en HSE 4 BS med 4 knapper der kan betjene flere porte på én gang. Eller benytte motorens indbyggede del-åbnings funktion.

Sikkerheden er i top med elektronisk kraftbegrænser det betyder at rammer porten en forhindring så returnerer den. Faktisk har Hørmann også vendt denne sikkerhed om, så den også virker på vejen op, hvid noget hænger fast.

Motorstangen er i modsætning til de fleste konkurenter i et stykke, altså ingen samlinger, din garanti for en støjsvag og sikker portåbner.

Remmen, der trækker, er lavet af kunststof,- her er ingen cykelkæder, der skramler. Remmen er selvspændende , slækker den af strammer den sig selv op , smart.

Vedligeholdelse er en by i Rusland- Der er ikke behov for at smørre remmen der kører i motorstangen.

Der er 5 års Hørmann garanti - godkendt i henhold til den europæiske standard 13241-1.

 

 

SUPRAMATIC 4 BS

 

En lynhurtigt luksus motor 

Hurtig og Energisparende Garageport åbner
Den er fyldt med smarte funtioner og der følger en lille bog med på dansk der forklarer alle de forskellige funktioner den har.

Den er Indbruds sikker godkendt i Tyskland efter Tüv bestemmelser. Dette gøres vha. en mekanisk krog der sikrer porten hver gang den lukker. Denne krog kobles automatisk fra når automatikken sætter igang

Denne motor sender også med 128 bit krypteret signal ud på 868 mhz, der er lige så sikkert som en netbank. Hørmann har selv udviklet systemet som hedder Bisecur, og har også lanceret en hel serie af produkter der alle sammen kan "snakke" med Supramatic Så har du en Promatic 4 i din ene garage, og en Supramatic i den anden, kan de begge styres med én fjernbetjening.

Supramatic 4 køre endnu hurtigere end Promatic 4 og har en tophastihed på 25 cm/s

Du kan fjernbetjene lyset i automatikken og evt. koble et Hörmann relæ ind over så kan du styre op til 500watt.

Med denne model følger der en HSE 4 BS sender med 4 knapper. Det er muligt at gøre brug af portens indbyggede delåbnings funktion og derved ventilere garagen.

Supramatic 4 strømforsyning er elektronisk altså ingen transformer. Det gør at tomgangs strømforbrug er kun 1 watt 

Den fås med 3 forskellige skinne længder afhængig af portens højde max er dog 3000mm

Den har indbygget elektronisk kræftbegrænsning, der sikrer at porten returnerer hvis den rammer en forhindring. Dette virker også den anden vej.

 

LIFTTRONIC 700 SERIE 2 / LIFTRONIC 800 SERIE 2

Den økonomiske løsning.

I 2022 har liftronic serien fået en indvendig teknisk overhaling. Motorne er nu blevet stærkere og hurtigere, samt nyt og mere sikkert radio signal. I modsætning til forgængeren (Serie 1) køre motorene nu med en tophastihed på  

Hvad er nyt?

Hvis man sammenligner Liftronic 700 med Liftronic 700 Serie 2, er det første man for øje på, motoren kan klare langt flere cyklusser pr dag/time.

Derud over er motoren også blevet hurtigere og kræftigere og kan monteres på 5000 mm porte.

Den er også blevet mere strømsparerende, hvor liftronic 700 brugte 6 watt i timen, bruger Serie 2 kun 1 watt i timen.

Motoren har opgraderet, det indbyggede krybteret radio signal til det nye 433 MHz BS. Det betyder at radio signalet er blevet sværer at kopiere for eventuelle hackere.

Systemet garaterer for høj sikkerhed.

Det er nu også muligt at tilkøbe et trådløst tryk (RIT 5 ) med indbygget status melding.

Derved kan man forespørge om porten er åben eller lukket og trykket vil lyse grønt for åben og rødt for lukket.

 

Åbningshastigheden er op til 16 cm i sekundet.

Der er indbygget konstant, elektronisk overvågning af porten, så hvis den møder en forhindring så stopper den.

Motoren kalibrere stig selv med porten, så motoren ved hvornår den er ned og hvor når den er oppe.

Den har indbygget frikobling så hvis strømmen er gået kan garageporten åbnes manuelt.

Er din garageport den eneste adgang ind skal du også bruge en såkaldt nøglefrikobling.

 

Garanti

Der er 4 års fabriks garanti på Liftronic 700 Serie 2

 

Læs mere om Hørmanns Garageport motorer i deres katalog

 

 

 

 

certificate