Automatisk åbning

 

ECOSTAR LIFTTRONIC 700

 

Det er mulig at tilkøbe "cigarstik" sendere til liftronic 700.

 

Det er også muligt at tilkøbe et Trådløst kodetastatur. 

 

Lifttronic er en god og stabil garageports åbner. Det er det økonomiske valg.

 

Lifttronic 700 er en af vores mest solgte port åbnere. Den er stærk med 700 Newton og kan klare porte op til 9,5 kvm. træporte dog indtil 7 kvadratmeter.
Med i pakken er kædestangen og 2 fjernbetjeninger samt en indvendig trykknap. 

 

Max højde ledhejseporte er 2375mm og vippeporte 2750mm
Max bredde ledhejseporte og vippeporte er 4000mm

 

Den samlede længde af port automatikken er 3295mm og bevægelses længden er 2725mm

 

Der er 4 års garanti

 

Bruger du automatikken sammen med en Hørmann vippeport så er der ikke brug for yderligere overhøjde
Sammen med Hørmanns ledhejseporte f.eks LPU 42 er der brug for 15mm overhøjde
Sammen med andre fabrikater er pladskravet over porten 30mmds

 

Fjernbetjeningerne er med rullende koder. Det betyder at koden ikke kan kopieres. Systemet med rullende koder blev tidligere mest brugt der hvor der var brug for høj sikkerhed.

 

Det er hurtigt at montere da skinnen kommer i modsætning til lifttronic 500, samlet med hængsler. Så den er noget nemmere/hurtigere at samle.Den har indbygget frikobling, så hvis strømmen er gået kan garageporten åbnes manuelt. Er din garageport den eneste adgang ind skal du også bruge en såkaldt nøglefrikobling.

 

Porten stopper automatisk i tilfælde af forhindringer. Når port åbneren sættes i drift måler den hvor tung porten er at få op og ned, afviges dette stopper porten. Dette vidste du nok men det smarte er at sikkerheden også virker når porten åbner.Med en håndevending kan du nemt montere LIFTRONIC port åbnerne på alle vippe- og ledhejseporte.

 

Garanteret sikkerhed
EcoStar LIFTRONIC-port åbnere er afprøvet og certificeret separat og i kombination med alle EcoStar og Hörmann garageporte i henhold til den europæiske standard 13241-1.

 

 

PROMATIC 4 BS

Rigtig, rigtig God port Åbner!


Promatic 4 BS er nyeste skud på stammen inden for Portautomatik. Denne "standard" model kan åbne porten med op til 20 cm i sekundet.  Derudover bruger den nu kun 1 watt i timen. 

 

Der er indbygget aflåsning vha en patentlås, porten er godkendt efter tyske Tüv bestemmelser som værende indbruds sikker. Der er en krog der låser porten ret mekanisk, når porten er lukket.

 

Promatic sender et 128 bit krypteret signal ud på 868 mhz, der er lige så sikkert som en netbank. Hørmann har selv udviklet systemet som hedder Bisecur, og har også lanceret en hel serie af produkter der alle sammen kan "snakke" med Promatic.

Fjernbetjeningen der følger med i kassen er en HSE 4 BS med 4 knapper der kan betjene flere porte på én gang

 

Sikkerheden er i top med elektronisk kraftbegrænser det betyder at rammer porten en forhindring så returnerer den

 

Motorstangen er i et stykke, altså ingen samlinger, din garanti for en støjsvag portåbner.

 

Remmen, der trækker, er lavet af kunststof,- her er ingen cykelkæder, der skramler. Remmen er selvspændende , slækker den af strammer den sig selv op , smart.

 

Vedligeholdelse er en by i Rusland

 

Der er 5 års Hørmann garanti - godkendt i henhold til den europæiske standard 13241-1.

 

 

SUPRAMATIC 4 BS

En luksus motor

 

Hurtig og Energisparende Garageport åbner
Den er fyldt med smarte funtioner og der følger en lille bog med på dansk der forklarer alle de forskellige funktioner den har.

 

Den er Indbruds sikker godkendt i Tyskland efter Tüv bestemmelser. Dette gøres vha. en mekanisk krog der sikrer porten hver gang den lukker. Denne krog kobles automatisk fra når automatikken sætter igang

 

Denne motor sender også med 128 bit krypteret signal ud på 868 mhz, der er lige så sikkert som en netbank. Hørmann har selv udviklet systemet som hedder Bisecur, og har også lanceret en hel serie af produkter der alle sammen kan "snakke" med Supramatic Så har du en Promatic 4 i din ene garage, og en Supramatic i den anden, kan de begge styres med én fjernbetjening.

 

Supramatic 4 køre endnu hurtigere end Promatic 4 

 

Du kan fjernbetjene lyset i automatikken og evt. koble et Hörmann relæ ind over så kan du styre op til 500watt.

 

Med denne model følger der en HSE 4 BS sender med 4 knapper.

 

Supramatic 4 strømforsyning er elektronisk altså ingen transformer. Det gør at tomgangs strømforbrug er kun 1 watt mod f.eks. 7 watt på en Promatic

 

Den fås med 3 forskellige skinne længder afhængig af portens højde max er dog 3000mm

 

Den har indbygget elektronisk kræftbegrænsning, der sikrer at porten returnerer hvis den rammer en forhindring. Dette virker også den anden vej.

 

Læs mere om Hørmanns Garageport motorer i deres katalog

certificate