Dør i port

Praktisk gennemgang.

Det er selfølgelig mulig at gangdør i Hørmanns ledhejseporte. Dog er Hørmanns Gangdøre noget helt særligt, der er nemlig kun 5 mm tærskel. Slut med at skulle skræve henover høje dørtærskeler, og ikke kunne få sin cykel med ud. Med denne type gangdør bliver hverdagen meget næmmere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Placering af gangdør.

Døren kan placeres midt eller forskudt for midten af porten. Der er muligt at definere om døren skal åbne højre eller venstre ud. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medløbende foto celler

Når man vælger gangdør til en port med motor, er påkrævet at tilkøber VL 2 medløbende Fotoceller, også selv om der er elektronisk kræftbegrænsning i motoren.
I stedet for den bløde bundgummi, der er på porte unden gangdør, er der nu en stålskinne. Derfor er det betrykkende at porten stopper 100 mm før at den rammer noget som helst.
Kom ned i vores udstillig i Haslev og få demonsteret dette. Ring og book en tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er indbygget magnet kontakt i dørkarmen, der forhindre motoren i af køre når døren er åben. Døren kan låses inde fra og ude fra og låsen er Ruco kompatible.
Det er muligt at vælge forskellige låse muligheder.

Døren kommer med dørpumpe som kan holde porten i 90 grader, samt sikre en rolig lukning af døren. 

Lavt dørtrin er smart og kombineret med et fasthold i dørpumpen genialt, du kan åbne og fastholde døren i 90 grader og trinnet er kun 5 mm , nem adgang uden nogle snuble kant

Læs mere i Hørmanns Katalog

certificate