Rulleporte.

 

Rulleporte både til indvendig og udvendig montering.

Rollmatic 2 og Rollmatic T

Hørmann har også Rulleporte på programmet. Hvis du ikke ønsker vandrette beslag inde i rummet, eller skal du bruge garagen til en lift, så er rulleport nok den bedste løsning.

En Hørmann Rollmatic serie 2 rulleport bliver monteret foran, i eller bag lysningen, og ruller op i en ”kasse” som er samme farve som porten. Dette kræver naturligvis lidt mere overhøjde end ledhejseport, til gengæld er dette en lækker diskret løsning. Det er også muligt at monterer rulleporte udvendigt på bygningen, hvis der ikke er plads/højde indenfor.

Op til 2300 mm i højden kræver porten 290 mm i overhøjde

Fra 2300 mm i højden til 3100 mm kræver porten 335 mm i overhøjde

 

Udsenende:

Portene kommer i 16 forskellinge farver uden mer-pris.  Port elementerne er glatte og farven er coated ind i metallet for at gøre ridsefaste. Porten er har samme farve på indersiden som på yder siden. Der er også mulighed for at få en anden farve end beklædningen og toppanelet.

Derud over er der mulighed for at få 2 Decograin overflader, Rosewood og Golden oak. Decograin er en overflade foliecoating, med et naturtræ look, der er ekstrem slidstærkt og har UV-besyttelse.

Rollmatic serie 2

 

Rolmatic T-model med Rør motor

Nyhed!
Rollmatic serie 2

Den nyeste model indenfor rulleporte er Hørmanns Rollmatic serie 2. Den er næsten dobbelt så hurtig som sin forgænger (20 cm/s) og har indbygget Bluetooth. Det betyder at du kan betjene den via App på mobilen, og selvfølgelig stadigvæk med fjernbetjening. Som et andet nyt tiltag har Hørmann udviklet Durabelt som er en slags beskyttelses dug der køre inden imellem lemellerne og derved skåner porten for at skurer mod hinanden.

Det smarte med denne motor, er at den konstant overvåger sig selv, med elektronisk kraftbegrænsning. Det vil sige at man kun skal trykke på en knap, så køre porten af sig selv. I modsætning til at man tidligere skulle stå og holde en nøgle inde og selv overvåge porten, mens den kørte ned. Kraftbegrænsningen er 2-vejs, så den virker både på vej ned og på vej op. Derved stopper den hvis der er noget eller nogen der hænger fast.

Rollmatic 2 sender på et 128 bit krypteret signal, Hørmanns Bisecur system. Så hvis du har flere produkter fra Hørmann kan de ”snakke sammen” og betjenes af den samme fjernbetjening.

Hvis der ikke er andre indgange indtil rummet kan man tilkøbe en udendørs nøglefrikobler.

 

Rollmatic T-model

Hørmann har også udviklet en rulleport med indbygget rør motor. Dette er et lidt billigere alternativ til Rollmatic Serie 2.  Den er næsten helt identisk med Rollmatic serie på udseende, og kræver faktisk også mindre side plads op til en hvis størrelse. Forskellen ligger i at denne model kører med 12 cm/s mod rollmatic 2 som har en tophastihed på 20 cm/s. Der følger en stang med til at betjene den hvis strømmen er gået.

Der er selvfølgelig også mulighed for at kombinere DURA-BELT med denne model.

 

Isolation:

De rulleformet aluminiumsprofiler er ud skummet med 16 mm polyuretanskum og 77 mm høje.

Da porten er isoleret, gør at den køre roligt og støjsvag. De er solide portelementer er lavet til at køre over hinanden i mange år, uden at der dannes slid mærker.

 

 

Nyhed! Durabelt

Som noget helt nyt, tilbyder vi DURA-BELT til alle typer rulleporte. Durabelt er en beskyttelses dug som ruller ind i mellem portens lameller, og derfor minimere slid på porten. Ved oprulning placeres flere stropper mellem portbladets enkelte lag, så profilerne kun kommer i minimal kontakt. DuraBelt fås til alle indvendige og udvendige rulleporte og kan også eftermonteres.

Læs mere om Hørmanns Rulle porte i Dette katalog

 

 

 

 

certificate