Rulleporte.

Rulleporte

 

Hørmann har også Rulleporte på programmet. Hvis du ikke ønsker vandrette beslag inde i rummet, eller skal du bruge garagen til en lift, så er rulleport nok den bedste løsning.

En Hørmann Rollmatic rulleport bliver monteret i eller bag lysningen, og ruller op i en ”kasse” som er samme farve som porten. Dette kræver naturligvis lidt mere overhøjde, til gengæld er dette en lækker diskret løsning. Det er også muligt at monterer rulleporte udvendigt på bygningen, hvis der ikke er plads indenfor.

Op til 2300 mm i højden kræver porten 290 mm i overhøjde

Fra 2300 mm i højden til 3100 mm kræver porten 335 mm i overhøjde

 

Udsenende:

Portene kommer i 11 forskellinge farver uden mer-pris.  Port elementerne er glatte og farven er coated ind i metallet for at gøre ridsefaste. Porten er har samme farve på indersiden som på yder siden. Der er også mulighed for at få en anden farve indvendigt. Beklædningen og toppanelet er i samme farve som port elementerne.

Derud over er der mulighed for at få 2 Decograin overflader, Rosewood og Golden oak. Decograin er en overflade foliecoating, med et naturtræ look, der er ekstrem slidstærkt og har UV-besyttelse.

Betjening:

Som standard er porten med motor, men man kan også fravælge dette og betjene porten manuelt. Rollmatic motoren sidder altid i venstre side set indefra, og bruger 230 v. På udvendige rulleporte er det muligt at få motoren i den anden side.

Det er der er smart med denne motor, er at den konstant overvåger sig selv, med elektronisk kræftbegrænsning. Det vil sige at man kun skal trykke på en knap, så køre porten af sig selv. I modsætning til at man tidligere skulle stå og holde en nøgle inde og selv overvåge porten, mens den kørte ned. Kræftbegrænsningen er 2-vejs, så den virker både på vej ned og på vej op. Derved stopper den hvis der er noget eller nogen der hænger fast.

Rollmatic sender på et 128 bit krypteret signal, Hørmanns Bisecur system. Så hvis du har flere produkter fra Hørmann kan de ”snakke sammen” og betjenes af den samme fjernbetjening.

Hvis der ikke er andre indgange indtil rummet kan man tilkøbe en udendørs nøglefrikobler.

 

Isolation:

De rulleformet aluminiumsprofiler er ud skummet med 16 mm polyuretanskum og 77 mm høje.

Da porten er isoleret, gør at den køre roligt og støjsvag. De er solide portelementer er lavet til at køre over hinanden i mange år, uden at der dannes slid mærker.

 

 

 

certificate