Ledhejseporte til Industri

 

Når man skal bruge en port der er højere end 3000 mm eller breddere end 6000 mm, så skal vi kikke på industriports programmet. Her er det muligt at få porte op til 7500 mm i højden og 8000 mm i bredden. Med Hørmann industri ledhejseporte er det muligt at vælge i mellem en masse forskellige beslags tyber. Det vil sige skal du f.eks bruge en port hvor skinnerne følger taget hældning 25 grader, så kan man få netop dette. Det er f.esk også muligt at få Højt loft beslag hvor portens skinner forsætter lodret op, langs væggen før de knækker ind under loftet. 

Når vores konsulent kommer og besigtigere opgave og måler op, vil han typisk præcentere det forskellige muligheder. Derved bliver der altid valgt den rigtige løsning. 

 

Udover de mange forskellige beslagtyper, er motor og fjedre også gearet til mange flere cyklusser pr dag end porte til private porte. Vi laver både porte til lader, haller, værksteder og andre erhvervs bygninger.

Det er bestemt også mulig at få monterert en industri port i private huse. Det kræver blot lidt mere overhøjde og sideplads. 

Der er mange fordele ved at vælge industriports løsninger. For det første er der de mange forskellige beslags typer og for det andet er motoren monteret på akslen ved siden af porten. Det kommer til sin fordel, hvis man f.esk har en lift inde i rummet.

 

Alle portene er lavet af galvaniceret stål og der er 10 års garanti på alle portene. 

 

Hvis du ønsker at udskifte din eksisterene port eller erhverve dig en ny, så ring til os- TLF. 93202728

Så kommer vi ud og måler efter, gennemgår alt fra overflade til sikkerhed og betjenings muligheder. Vi har vores faste montører, som har indgående kendskab til produktet.

Vi tilbyder både demontering, bortskaffelse og montering.

 

Læs mere om alle fordelene i Hørmanns katalog. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

certificate