Hvorfor vælge Hørmann

 

Hvorfor vælge en Hørmann?

 

For 10 år siden, var der ikke mange der viste hvad Hørmann var. Der er sket meget og nu til dags, er der ikke mange der ikke har hørt om det internationale anerkendte mærke. Det Tyske mærke udmærker sig i højde kvalitet, holdbarhed, og design. Der er tænkt over tingene, og de står inde for det de laver. Hørmann tilbyder nemlig 10 års sikkerhed garanti på alle deres porte. De producere op til 5.000 porte dagligt, både til industri og privat til hele Europa. Alle delene af portene er produceret på deres fabrikker, og porte kontrolleres på en vægt før de køres ud, derved er de sikre på at der ikke mangler noget.

 

Sikkerhed

Da der er mange der har adgang til resten af huset fra garagen, har Hørmann udviklet en indbygget låseteknik i motor stangen, der gør portene indbrud sikre. Dette virker også hvis strømmen går. Derudover sender håndsenderen, et så stærkt krypteret signal til motoren, at det er lige så sikkert som at bruge et Dankort.

Desuden er port sektioner og beslag lavet af varmgalvaniseret stål, der kan modstå både vind og vejr, men også eventuelle indbrudstyve.

Udover at holde uvelkomne ude, er der også indbygget 2-vejs kræftbegrænsning i motorene, der gør at portene standser hvis den møder modstand eller afviger fra portens vægt, både på vej ned op på vej op. 

Alle ledhejseporte er som standard designet med fingerklems beskyttelse på yder- og inder siden.

 

 

Design

At vælge en garageport er ofte en stor beslutning, og der er mange muligheder. Det skal passe til resten af huset, og konen skal også være enig. Derfor har Hørmann en bred vifte af designs, farver og overflader. Med over 200 farver på RAL- skalaen og deres Decograin er der nok at vælge i mellem. Hørmann tilbyder mange standardhøjder, så man kan lave en løsning, hvor alle portsektionerne er lige høje, og derved giver et harmonisk udseende.

Der er også tænkt på design, når det kommer til betjening af porten, det er bla. mulig at få en ”iphone hvid” trådløs trykknap som nemt kan monteres der hvor man ønsker det. 

Det er nu også blevet muligt at få malet de indvendige skinner og beslag hvide, så de går i ét med loftet.

 

Innovation

Hørmann har udviklet et 125 bit krypteret radiosignal der hedder Bisecur, som bruges til alt deres tilbehør. Det er derfor muligt at få blandt andet et trådløse kodetastur eller en sender der passer i cigarstikket på bilen. Der er sendere med status på om porten er åben eller lukket og mulighed for at betjene flere porte med den samme sender. Derudover er det muligt at betjene porten via internettet med app styring, så du kan åbne og lukke porten f.eks. på ferien. Med Bisecurs egen stikkontakt kan man f.eks også tænde og slukke for lyset med sin håndsender.

Dette er bare for at nævne nogle af de mange muligheder der er med Hørmanns Bisecur system.   

 

 

 

 

 

Løsninger

Der findes altid en løsning, det bare at vælge den rigtige. Det er her Portmanden kommer ind i billede. Vi måler op og tilbyder den bedste løsning både praktisk og økonomisk.

Hørmann udmærker sig i ledhejseporte med særlig lav overhøjde, 115 mm incl. Motor. Det gør at portene kan monteres i de fleste garager uden at gennemkørselshøjden ikke blevet unødvendigt reduceret. Hørmann har også udviklet en speciel port med kun 60 mm overhøjde. Det er praktisk når garagen har meget lavt til loftet.

En ledhejseport bliver typisk monteret bag på lysningen, og derved opnås maksimal gennemkørselsbredde. Men hvis der ikke er plads bag lysningen kan porten også monteres fremme i lysningen og så skinnesættet bliver synligt- Her er det muligt at få en inddækning af skinnesættet i samme farve og overflade som porten.

Udover ledhejseporte, og vippeporte har Hørmann også Rulleporte på programmet. Det er en smart løsning til dem der ikke ønsker nogen form for beslag inde i rummet eller skal bruge rummet til en lift. Rulleporte fås naturligvis også automatiske og kan betjenes trådløst lige som alle Hørmanns andre porte.

 

 

Isolation

Som standard er Hørmanns ledhejseporte 42 mm isoleret med miljøvenligt PU-skum og det er også en god løsning til de fleste. Portene fås også uisoleret og af massivt behandlet træ.

Som de eneste på market, tilbyder Hørmann også den nye 67 mm Thermo isoleret ledhejseport med brudt kuldebro mellem sektionerne. Porten er perfekt til garagen, hvis den skal holde 20 grader året rundt eller hvis den skal bruges som opholdsrum. Derud over kan man få en Thermo-karm, der monteres mellem beslag og murværk for at brydekuldebroen og derved reducerer varmetabet yderligere.

 

Læs mere om Hørmanns porte i deres katalog

certificate