Automatik

 

Vælg den rigtige motor til den rigtige port.

 

Hvilken motor skal du bruge? Skal der overhovedet motor på?  

Hørmann har mange forskellige motorere at vælge i mellem til deres industri porte. Valget af motor afhænger ofte af porten størrelse og cyklusser pr dag man bruger porten. 

Men skal også gøre op med sig selv hvilken funktioner motoren skal have. Skal den F.esk kunne køre med Autoluk? Skal motoren være ekstra hurtig? 

Det er altid muligt at tilvælge fjernbetjeninger, kodetastatur, gateway-app styring osv. Så skal man blot sætte en Hørmann Bisecur Radio modtager på og kan derved tilsluttes op til 150 enheder.

Når man køber en Hørmann port med automatik betjening, er porten udstyrret med Hørmanns patent løftesikring. Der sidder simpelthen modhager i skinnesættet der gør det umuligt at bryde porten op.

Alle porte kan som udgangspunkt også betjenes manuelt, da portene altid er godt af balanceret med Hørmanns unikke torsions fjedre. 

 

WA 300 S4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her i huset er vi svært glade for WA 300 motoren. Den passer til de fleste opgave, og kan klare porte op til 6000 mm i bredden og 4500 mm i højden.

Motoren har indbygget styrekasse og moteres direkte på akslen. Den kommer med et op-stop-ned tryk på væggen og er nemt at frikoble i tilfælde af strømsvigt. 

Motoren er med elektronisk kræftbegrænsning, der konstant overvåger porten og selfølge stopper hvis der kommer noget i vejen. Derved er det ikke nødvendigt at montere ekstra fotoceller eller 

WA300 køre altid med blød start og stop, der giver en skånsom og rolig portkørsel. Den har en Åbnings top hastihed på 19 cm/sek. 

Motoren er også mere strømsparende end andre 3 faset motorer på market. Den kræver det blå CE stik 230 v. 

Den kan monteres både lodret og skråt hvis det kniber med sidepladsen. Motoren kræver som minium 200 mm sideplads.  Se tegning.

 

WA 400 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hørmanns sværvægter inden for port automatik. Det er en meget kræftig og robust motor der også er beregnet til betjene de helt store porte. Den er også gearet til flere cyklusser pr. dag

Wa 400 modellen er også akselmonteret. Den overvåget porten via VL 1 medløbende fotoceller om sikre med ulykker.

Den bruger trefasestrøm 380 v. Det røde CE stik

Den kan nemt nødbetjenes med kædetræk eller trækstang. 

Kan kombineres med mange forskellige styringere, alt efter hvad der er behov for. Fås også som FU-model

 

WA 400 M 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne model kan moteres på midt på fjederakslen over porten, der ikke er tilstrækkeligt med sideplads.

Det kræver dog lidt ekstra højde. 

Den har alle de samme stærke egenskaber som den alm WA 400 model.

 

ITO 400 og SUPRAMATIC  HT 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stangmotor til industriporte. 

Disse modeller er ekstra kræftige stang motorer som sidder overporten, og er perfekt egnet til monteringere hvor der er mangel på sideplads og overhøjde.

ITO 400 kan betjene porte op til 4500 mm i højden og Supramatic HT har en maks højde på 3000 mm.

Der er indbygget mekanisk patent lås i selve motorstangen, hvilken beskytter mod ubudne gæster.

 

Betjenings muligheder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hørmann Bisecur 868 mhz / 128 bit krybtering

Der er næsten uendelige måder at betjene en automatisk port på. Den klassiske er at man har en fjenbetjening i nøglebundtet. Men det er muligt at tilslutte hele Hørmanns udvalg af Besecur tilbehør.

Vi tilbyder også at skræddersy netop den løsning du skal bruge. om så det er en GSM modul løsning, hvor man kan åbne porten med en SMS, eller App styring, hvor man har fuld kontrol over porten i hele verden.

Bisecur er Hørmanns eget indkapslet højt krybterede Radio signal. Det er ligeså krybteret som online banktjenester.

 

Sikkerhed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når Porten er med automatik er det vigtigt at sikkerheden er i orden. Alle Hørmanns porte lever op til DS/ EU 13241-1 Læs mere om dette i Hørmanns Katalog

Udover at sikkerheden rent teknisk er top, kan man også følge sig tryk ved de låseanordninger det er indbygget i systemet. De ekstre sikkerhed tiltag er helt unikt for Hørmanns porte og pantentet. 

 

  

Læs mere i Hørmanns Industri ports katalog

 

 

 

certificate