Det nyeste nye!

Nyheder 2022

Portmanden kan igen i år, præsentere det nyeste skud fra stammen inden for Hørmann. Der er både kommet ny automatik og nye overflader.

Dette kan selvfølgelig opleves i vores store udstilling på Ringstedvej 35 i Haslev. Læs Mere her

Ny Overflade

Der er kommet 2 nye overflade til Hørmanns ledhejseporte. SLATEGRAIN og DURAGRAIN-DIMOND. Begge er allerede på display i vores udstilling.

Slategrain

Denne nye overflade har en ny struktur, á la skifer. Så når man køre fingrene hen over, kan man mærke strukturen. Overfladen fås både som L-profil og M-profil og i alle ral farver. Dette er et frisk nyt tiltag som pendant til woodgrain. Det er også ligeså nem at holde ved lige.

Duragrain - Dimond

Duragrain serien har nu udvidet der overflader med Dimond overflader. Dette er det absolutte nyeste, inden for Hørmann overflader. Det er en 4 lags UV foliebaseret overfalde, i matte nuancer.

Farven er mat, med ”støv” effekt, der giver porten et elegant stilfuldt look. Når man ser porten fra siden, kan man fornemme en blød skygge i farven. Dette giver noget spil i farven og er også helt unikt for denne overflade. Duragrain fås kun med L-profil.

Med denne lancering, har Hørmann lavet et kampange tilbud med 23 størrelser. Læs mere her

Endnu mere sikkerhed

Udover Hørmanns patentlås i motorstangen som i forvejen kommer med alle Bisecur motorer,  er nu muligt at tilkøbe et RC2 sikkerhedbeslagsæt til porten. Sættet består af ekstra forstækede stæke rullebeslag, og ruller med kuglelejer. Derudover er der et spyd på bundsektionen som køre ned i en holder i bunden. Portens karm bliver også forstærket med stål omklamringer, så når porten er lukket er den teknisk set udmulig at bryde op udefra. Dette er også på display i vores udstilling. 

 

 

 

Ny Automatik

Vi har blandt andet fået 4 generation af ProMatic 4 og Supramatic 4, der udover et nyt design også er hurtigere og mere stømsparende.

Promatic 4 har en tophastighed på op til 20 cm i sekundet, derudover brugen kun 1 watt i timen. Det strømlinede nye look, kommer med en LED lysliste som tænder når porten er aktiveret.

SupraMatic 4 har også fået en overhældning i form af et nyt lækkert design samt endnu hurtigere port kørsel. SupraMatic 4 kommer som standard udstyret med indbygget BlueTooth modul, der går det muligt at benytte sin mobil som fjernbetjening. Der er efterfølgende mulighed for at tilkøbe flere ”Bluetooth” brugere via AppStore.

Motorerne sender stadig et radiosignal ud, på det ekstremt krypterede 868 MhZ Bisecur system. Derved er alle er det stadig muligt at anvende en BS sender hvis man i forvejen har sådan en.

Både Supramatic 4 og Promatic 4 er stadig udstyret med den patenteret mekaniske låsesikring i køreskinnen.  Derved giver Hørmann ubudne gæste kamp til stregen, hvis de prøver at bryde porten op.

Samtidig har Hørmann har også lanceret 23 nye standard størrelser på tilbud hvor man for Promatic 4 med som en del af en pakkeløsning.  Derved kan man f.eks få en 4000 x 2250 Ledhejseport 42 mm isoleret  i 9 forskellige farver incl Promatic 4 til kun 13.613 kr incl moms

Det er uhørt meget port man får for pengene. Læs mere her

Se mere i vores Webshop under kampagne tilbud

Portmanden tilbyder stadig gratis opmåling på Hele Sjælland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nye overflader

Sidste år kom de flotte Duragrain overflader, der virkelig kan gør noget ved husets helhedudtryk.

I år er det nu muligt at få den Nye Mat Deluxe Planar overflade i alle størrelser. Det er til og med også muligt at få en separat gangdør i samme design.

Mat deluxe overfladerne kommer i 9 forskellige farver:

Hvid Ral 9016 / Hvid Alu Ral 9006 / Grå Alu Ral 9007 / Antracit Grå Ral 7016 / Terra Brun Ral 8028

Antrazit Metal CH 703 / Golden oak / Night oak /Dark oak

 

Det har i lang tid været efterspurgt at der kom et udvalg af matte nuancer. Det især passer rigtig godt til mange nye huse. Derved bliver huset endnu mere stilrent, og ensartet.

Disse nye Planar farver kommer kun som L-profil. Dette giver et eksklusivt look og så der over i købet 21 størrelser på tilbud.

Læs mere her   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En anden nyhed.

Hørmann har også givet deres trådløse kodetastatur og finger scanner et nyt og mere nutidig design.

Dette er nu rektangulært i en grå nuance.

 

 

Bau Messen i München 2021 blev desværre aflyst på grund af Corona. Vi glæder os nu til 2023 hvor vi igen skal se alle de nye tiltag. 

I januar 2019 var hele Portmand-teamet i München, og se Hørmanns store udstilling på Bau messen 2019.
Der blev vi præsenteret for alle de nyheder der kom det år.

Udover ledhejseporte, vippeporte, rulleporte, sidekørende porte osv.
Producere Hørmann også luksus isolerede hoveddøre, afspærrings bumme, parkerings anlæg, vej-pullerter til f.eks. sikring af julemarkeder, samt industri løsninger til lastbiler.

Derfor var Hørmanns udstilling også den største på hele den 200.000 kwm store Bau Messe. 

Det der interesserede os mest, var naturligvis ledhejseporte til privat og erhverv.

Hørmann introducerede blandt andet den nye DuraGrain overflade, der er et helt nyt grafisk design på ledhejseporte. Derudover løftede Hørmann sløret for Premium beslag, bluetooth betjening, SmartHome løsninger, samt det nye look på Promatic 4 og Supramatic 4 som kommer til efteråret.
Vi så også Årets port 2020 som i år, har en helt ny Planar overflade.

På grund af den stadig stigende interesse for 67 mm Thermo isolerede porte havde Hørmann også denne med på messen.

Hørmann har også en ny port model, med særlig lav overhøjde der hedder OD. Den fylder kun 60 mm i over porten og passer rigtig godt til garager med lav totalhøjde.

 

 

Her er en kort beskrivelse af de nye tiltag Hørmann har gjort

Premium Beslag

Premium betyder at Beslag, køreskinner, og karme er malet hvid Ral 9002, ligesom indersiden af porten. Der bliver sat små hvide hætter på skruerne, så hele portens inderside får et harmonisk udseende. Derudover køre sektionerne med Tandemkøreruller, der gør at porten køre særlig roligt og skånsomt. Tidligere havde tilbød Hørmann kun premium beslag til 67 mm porte, så nu er det muligt få det alle ledhejseporte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bluetooth modtager

Det er nu muligt at tilkøbe en Bluetooth modtager til sin Portåbner, så porten kan betjenes via mobi telefonen. Systemet giver én bruger adgang, og der kan tilkøbes adgang til flere brugere. Det er super nemt at komme i gang med, da den kommer med en QR-kode som man bare skal scanne.

 

DuraGrain

Med Hørmanns nye 24 Duragrain overflader er det nu, blandt andet muligt at få en port der ligner beton eller lyse træbrædder. Duragrain er en ny folie baseret overflade med 4 lag. Der giver porten en sikker beskyttelse af snavs og UV-stråling.

  

 

 

 

 

 

 

Årets Port 2021 – Planar.
I år har Hørmann 2 forskellige port modeller i 2 størrelser, som de tilbyder ekstra billigt.

2500 x 2000 / 2500x 2125.

Årets port er en pakkeløsning, hvor man får en Hørmann ledhejseport, beslag og Promatic 4 automatik til 6.995kr incl moms eller 8.495 kr incl moms.

Den ene mulighed til 6.995 kr er en ledhejseport med M-profilering og med woodgrain (træstruktur) overflade. Den kommer i 6 farver og 3 Decocolor

Den anden mulighed er til 8.495 kr er med den nye Matt deluxe Planar overflade, der udmærker sig med sine matte nuancer og sit glatte elegante look. Denne port er med L-profil og kommer i 6 farver og 3 decocolor.

 

67 mm Thermo

Til alle der ønsker den optimale isolering i hele huset eller garagen. 67 mm er den bedst isolerede port på marked, og med brudt kuldebro mellem sektionerne og dobbelt bundgummi samt Thermokarm er Hørmanns 67 mm ledhejseport noget helt særligt. Den har en U-værdi på 1,0 W/(kwm), og med en Themokarm reducere du kuldebroen yderligere med 15 %

 

 

 

 

OD-Port

Hørmann nyeste påfund. OD-porten er helt special, med aluminiums rulleports lameller, køre porten lodret op og ligger sig vandret under loftet. Præcis som en ledhejseport, dog fylder denne kun 60 mm over lysningen.
Det vil sige at hvis der kun er 2060 mm i total højde inde i rummet, er det stadig muligt at få en 2000 mm port. Porten er i lækkert design, og kan betjenes med Promatic eller Supramatic som sidder diskret helt i den ene side. Portens aluminiums lameller er 16 mm tykke og fyldt ud med PU-skum. Lamellerne er 70 mm høje og kommer i 16 standard farver. Da metallet er coated med farven på, er de ekstrem ridsefaste.

 

Ny App Styring

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hørmann har nu lanceret deres nyeste gateway system: Hørmann Homee Base Cube

HØRMANN HOMEE CUBE TIL APP STYRINGE AF GARAGEPORTE OG ALLE HØRMANNS PRODUKTER

Denne enhed skal blot tilsluttes en stikkontakt i nærheden af dit WIFI og din port.

Derefter downloader du en gratis app. Det super nemt at sætte op via QR-koder.

Nu er din smartphone også en fjernbetjening, også når du ikke er hjemme.

 

Du bliver som administrator, i stand til at oprette andre brugere og har fuld kontrol over hvilke porte og enheder de andre brugere har adgang til.

Hørmann Homee Cube modtager også status på om porten er åbne eller lukket. 

 

Du kan også lave senarier, hvor du f.eks kan bestemme at din låge først skal åbne og 15 sek senere skal din garageport åbne.

Det er også muligt at lave tidbestemt åbne og luk, eller forbinde det med den indbyggede vejr funktion.

 

Derudover kan du nemt oprette genveje, så du nemt kan tilgå åbne og lukke funktionen med Widgets. Det er også muligt at stemme styre portene med Siri, Google Assistant, Alexa.

"Hey Siri - Åben garageporten!" 

Alt ting virker meget lækkert og nemt. 

Med Hørmanns Smarthome app kan du også tilslutte andre enheder, som ZigBee, EnOcean, Z-Wave og derved have mere kontrol over hjemmet.

 

Betjen Dit Hørmann Produkt Med En App.

Den nye app ”Homee” fra portproducenten Hörmann kan fungere som centralstyring, eksempelvis portåbnere, hoveddør, lamper eller udluftning. Er man på farten, virker appen også.

Det er eksempelvis muligt at give naboen adgang til at garageporten, men ikke hoveddøren, mens man er på ferie.

Appen er gratis at downloade. 

 

   

 

  

 

certificate