Det nyeste nye!

Nyheder:

I januar hele Portmand-teamet i München, og se Hørmanns store udstilling på Bau messen 2019.
Der blev vi præsenteret for alle de nyheder som kommer i år.
Udover ledhejseporte, vippeporte, rulleporte, sidekørende porte osv.
Producere Hørmann også luksus isolerede hoveddøre, afspærrings bumme, parkerings anlæg, vej-pullerter til f.eks. sikring af julemarkeder, samt industri løsninger til lastbiler.

Derfor var Hørmanns udstilling også den største på hele den 200.000 kwm store Bau Messe. 

Det der interesserede os mest, var naturligvis ledhejseporte til privat og erhverv.

Hørmann introducerede blandt andet den nye DuraGrain overflade, der er et helt nyt grafisk design på ledhejseporte. Derudover løftede Hørmann sløret for Premium beslag, bluetooth betjening, SmartHome løsninger, samt det nye look på Promatic 4 og Supramatic 4 som kommer til efteråret.
Vi så også Årets port 2019 som i år, har en helt ny Planar overflade.

På grund af den stadig stigende interesse for 67 mm Thermo isolerede porte havde Hørmann også denne med på messen.

Hørmann har også en ny port model, med særlig lav overhøjde der hedder OD. Den fylder kun 60 mm i over porten og passer rigtig godt til garager med lav totalhøjde.

Her er en kort beskrivelse af de nye tiltag Hørmann har gjort i år.

Premium Beslag

Premium betyder at Beslag, køreskinner, og karme er malet hvid Ral 9002, ligesom indersiden af porten. Der bliver sat små hvide hætter på skruerne, så hele portens inderside får et harmonisk udseende. Derudover køre sektionerne med Tandemkøreruller, der gør at porten køre særlig roligt og skånsomt. Tidligere havde tilbød Hørmann kun premium beslag til 67 mm porte, så nu er det muligt få det alle ledhejseporte.

Bluetooth modtager

Det er nu muligt at tilkøbe en Bluetooth modtager til sin Portåbner, så porten kan betjenes via mobi telefonen. Systemet giver én bruger adgang, og der kan tilkøbes adgang til flere brugere. Det er super nemt at komme i gang med, da den kommer med en QR-kode som man bare skal scanne.

DuraGrain

Med Hørmanns nye 24 Duragrain overflader er det nu, blandt andet muligt at få en port der ligner beton eller lyse træbrædder. Duragrain er en ny folie baseret overflade med 4 lag. Der giver porten en sikker beskyttelse af snavs og UV-stråling.

Årets Port 2019 – Planar.
I år har Hørmann 2 forskellige port modeller i 2 størrelser, som de tilbyder ekstra billigt.

2500 x 2000 / 2500x 2125.

Årets port er en pakkeløsning, hvor man får en Hørmann ledhejseport, beslag og Promatic 3 automatik til 6.995kr incl moms eller 8.495 kr incl moms.

Den ene mulighed til 6.995 kr er en ledhejseport med M-profilering og med woodgrain (træstruktur) overflade. Den kommer i 6 farver og 3 Decocolor

Den anden mulighed er til 8.495 kr er med den nye Matt deluxe Planar overflade, der udmærker sig med sine matte nuancer og sit glatte elegante look. Denne port er med L-profil og kommer i 6 farver og 3 decocolor.

67 mm Thermo

Til alle der ønsker den optimale isolering i hele huset eller garagen. 67 mm er den bedst isolerede port på marked, og med brudt kuldebro mellem sektionerne og dobbelt bundgummi samt Thermokarm er Hørmanns 67 mm ledhejseport noget helt særligt. Den har en U-værdi på 1,0 W/(kwm), og med en Themokarm reducere du kuldebroen yderligere med 15 %