Det nyeste nye!

Nyheder 2022

Portmanden kan igen i år, præsentere det nyeste skud fra stammen inden for Hørmann. Der er både kommet ny automatik og nye overflader.

Dette kan selvfølgelig opleves i vores store udstilling på Ringstedvej 35 i Haslev. Læs Mere her

Nye Overflader

Der er kommet 2 nye overflade til Hørmanns ledhejseporte. SLATEGRAIN og DURAGRAIN-DIMOND. Begge er allerede på display i vores udstilling.

Slategrain

 

 

Denne nye overflade har en ny struktur, á la skifer. Så når man køre fingrene hen over, kan man mærke strukturen. Overfladen fås både som L-profil og M-profil og i alle ral farver. Dette er et frisk nyt tiltag som pendant til woodgrain. Det er også ligeså nem at holde ved lige.

 

Duragrain - Dimond

Duragrain serien har nu udvidet der overflader med Dimond overflader. Dette er det absolutte nyeste, inden for Hørmann overflader. Det er en 4 lags UV foliebaseret overfalde, i matte nuancer.

Farven er mat, med ”støv” effekt, der giver porten et elegant stilfuldt look. Når man ser porten fra siden, kan man fornemme en blød skygge i farven. Dette giver noget spil i farven og er også helt unikt for denne overflade. Duragrain fås kun med L-profil.

Med denne lancering, har Hørmann lavet et kampange tilbud med 23 størrelser. Læs mere her

Endnu mere sikkerhed

 

Udover Hørmanns patentlås i motorstangen som i forvejen kommer med alle Bisecur motorer,  er nu muligt at tilkøbe et RC2 sikkerhedbeslagsæt til porten. Sættet består af ekstra forstærkede rullebeslag, og ruller med kuglelejer. Derudover er der et spyd på bundsektionen som køre ned i en holder i bunden. Portens karm bliver også forstærket med stål omklamringer, så når porten er lukket er den teknisk set udmulig at bryde op udefra. Dette er også på display i vores udstilling. 

Smarthome Løsninger

 

 

Hørmann har nu også deres egen Smarthome løsning- Homee Brain cube.

Dette gør det muligt at betjene Hørmanns Automatik både til rulleporte, ledhejseporte og lågeåbnere via mobilen over internettet. Det er samtidig muligt at se om portene er åbne eller lukkede via motorens indbyggede tilbagemelder funktion. Dette er kun toppen af isbjerget- når først man dykker ned i dens andre funktioner, bliver man blæst tilbage.

Sesam ´luk dig op!

Det er f.eks mulig at koble porten og til Siri og derved stemmestyre porten. Man kan nemt programere en eller flere porte til at åbne og selv bestemme hvilken magiske ord som skal åbne porten.

Derudover er det muligt at få porten til at åbne via mobilens Geo-location, så porten selv åbner når man kommer kørende hjem. 

Det er også hurtigt og enkelt at oprette flere brugere og samtidig have 100 % kontrol og hvem der har adgang.

 

2023

Vi har allerede fået hvisket i øret at der kommer endnu flere nye tiltag i 2023. I apil skal hele Portmand Teamet til München og besøge den store BAU-messe, hvor Hørmann præcentere alle deres nye påfund. 

BAU messen er én af de største udstillinger i europa, og Hørmann har den største udstilling på hele messen. Det er fedt at være én del af.

 

 

certificate