Industriporte.

Hos Portmanden har vi mange års erfaring med at levere industriporte til erhvervslivet. Vi udbyder et kvalitetssikkert udvalg af industriporte til både fabrikker, lagerhaller, landbrug og meget mere. Vores udvalg af porte til erhverv og industri dækker over flere forskellige typer af porte, som alle sørger for høj kvalitet og sikkerhed. 

Er du bosiddende på Sjælland vil vores dygtige medarbejdere, uden ekstra omkostninger, altid gerne besøge den enkelte virksomhed og måle op. I dialog med dig finder vi den type, model og størrelse, som opfylder netop dine ønsker og behov. 

 

Industriporte til forskellige formål

Er du på udkig efter en industriport til din virksomhed? Så finder du her hos Portmanden et stort udvalg både til private og til erhverv. Vi kan montere industriporte til kunder i for eksempel København, Hillerød, Roskilde, Køge, Hellerup samt resten af Sjælland. Derudover leverer vi også til resten af Danmark.

I modsætning til garageporte, som typisk kommer i standardmål, så er industriporte lavet i specialmål, så de passer ind i den pågældende virksomheds bygning. Vi leverer og monterer lige præcis den industriport, som du har brug for. Hos Portmanden garanterer vi høj kvalitet og en lang holdbarhed på din port.

 

Industriporte til landbrug og erhverv

Hos Portmanden leverer vi alle former for industriporte til virksomheder, landbrug og andre, der skulle have brug for det. Vi tilpasser vores industriporte til din virksomheds behov, og vi sørger for høj kvalitet og funktionalitet. Med vores beliggenhed i Haslev dækker vi hele Sjælland men også resten af Danmark. Vi giver en god service med både levering, rådgivning og montering. Vi sørger for at have alle de nødvendige materialer med, så du behøver ikke at bekymre dig om andet end at glæde dig til at se det færdige resultat. 

En forudsætning for alle virksomheders gode virke er trygge rammer. Det er derfor vigtigt med en stærk og funktionel industriport, som du og dine medarbejdere aldrig tvivler på, er i orden. Vi lægger stor vægt på en god service, og vi ønsker altid at give vores kunder en god oplevelse, når de handler porte til erhvervsbrug eller andet her hos os. Derfor tilbyder vi en professionel service, der blandt andet indeholder:

  • Reparationer

  • Eftersyn

  • Arbejdstilsynets årlige lovpligtige serviceeftersyn

  • Montage 

 

Porte til industri med mange muligheder

Er du på udkig efter en port til en industrivirksomhed? Vi fører ikke standardlager, da de fleste løsninger bliver specialtilpasset til den enkelte kunde, og vores industriporte løser derfor de helt særlige udfordringer, som den enkelte virksomhed er stillet overfor. Alle typer af porte kan indgå effektivt i industrien, og vi vejleder gerne, så du får den helt rigtige løsning til din virksomhed.

I vores store udstilling/showroom, som er beliggende i Haslev, er det muligt, efter aftale, at komme og se nogle af vores industriporte. Her har du mulighed for at afprøve motorer og se hvordan de hver især virker. Derudover er der mange forskellige muligheder, når man snakker om industriporte, og det kan vi også demonstrere her i vores 100 kvm store udstilling. Vi står klar til at forklare og svare på spørgsmål om industriporte, så du får lige netop den type og model, der passer bedst til din virksomheds behov.

 

Stort udvalg af industriporte

Hos Portmanden forhandler vi et bredt udvalg af industriporte med mange forskellige tilvalgsmuligheder. Der findes flere forskellige typer porte til industri, og det kan derfor være en god idé at gøre sig nogle konkrete overvejelser inden køb, omkring hvad den nye port skal kunne. Nedenfor finder du en kort beskrivelse af de mest almindelige porte til industrien:

Ledhejseporte

En ledhejseport giver dig en sikker og ikke mindst praktisk adgang til den pågældende bygning, hvori porten sidder, da porten kører sikkert og effektivt op under taget. Den frigør derved en del plads i rummet, som du med fordel kan drage nytte af.

 

Hurtigporte

En hurtigport anvendes på steder, hvor der er krav om sikker, hurtig og effektiv åbning af porten. Hurtigporte har en kraftig portdug og har derfor en stor anvendelse.

 

Rulleporte

En rulleport giver, ligesom ledhejseporten, ekstra plads både ude og inde. Det er for eksempel muligt at parkere lige ude foran porten, uden at det vil tage plads fra loftområdet.

 

Alle vores industriporte er lavet af galvaniseret stål og du får 10 års garanti på alle industriportene.

 

Kontakt os og book et uforpligtende konsulentbesøg

Er du interesseret i at høre mere om vores udvalg indenfor industriporte, eller kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at få en port, der passer til lige præcis dine ønsker og behov, så hører vi meget gerne fra dig.  Vi tilbyder et gratis konsulentbesøg på hele Sjælland, hvor vi blandt andet kommer ud og måler op, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud på din nye industriport. Derudover står vi for opmåling, rådgivning og montering af industriport på Sjælland og resten af Danmark.

Har du spørgsmål til vores industriporte eller andre af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 93 20 27 28 eller sende os en mail på mail@portmanden.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, hvis du i stedet foretrækker det. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

certificate