Portmanden tilbyder montering på hele Sjælland

Sikker og professionel montering

Vi har to faste montører ansat, udover Thomas Kjær (ejer) som også er med ude og monterer. Porte op til omkring 3000 mm i bredden kræver normalt kun en enkelt mand, hvis de større er vi typisk to mand om opgaven. Fordi at de er faste montører, kan vi stå inde for alt hvad de laver, og vi behøver ikke at leje freelancere ind. 

Opmåling og Beskrivelse af opgaven

Bestiller du en opmåling/møde med Portmandens konsulent (Tobias Kjær), står han efterfølgende indenfor at alle mål passer.
Portens design og funktioner bliver gennemgået, og beskrevet i tilbuddet. Er der noget særligt at bemærke ved opgaven, så som f.eks. Skævt gulv eller en sokkel der skal fjerens, bliver dette også tilføjet. Hvem fjerner den eksisterende port? 
Vi tager typisk også et par billeder af opgaven og vi ligger ind under sagens akter. 

Overholder aftaler

Når vi er ude og monterer en port eller løse en opgave, søger vi for at alle aftaler bliver overholdt, ved at opgaven er besigtiget og detaljeret beskrevet i ordrebekræftelsen. Montøren får udlevet en kopi af kundens ordrebekræftelsen, så han er godt klædt på til udførelsen af dagens montage opgave.
Normalt mødes hele holdet om morgen og gennemgår dagens opgave med sælgeren/konsulent (Tobias Kjær).
Så bliver bilerne pakket med porten og montøren sendt afsted.

Demontering

Vi tilbyder også at demontere den eksisterende port, og bortskaffer denne. Dette er praktisk hvis der er værdier i garagen og den ikke må stå åben. På denne måde bliver der lukket af samme dag som den gamle port bliver fjernet. Vi forlader aldrig en opgave hvis ikke der er lukket af.
Den gamle port bliver skåret i 2 eller 4 dele og miljøvenligt bortskaffet.

Udførelse

Vores montører er ikke på akkord, hvilket betyder at de kan koncentrere sig 100 % om den forstående opgave, og samtidig har tid og overskud til en snak med kunden eller en kop kaffe. På denne måde kommer vi godt i mål med alle vores opgaver, og kunden bliver tilfreds.  
De har ikke 3-4 porte de skal nå, at monterer samme dag før de må køre hjem. 

Når montøren er færdig med dagens opgave, giver de kunden en overlevering af portens funktioner samt giver en kort gennemgang af hvordan man vedligeholder porten. Derefter kvalitets sikre de porten og laver foto-dokumentation, som bliver lagt ind i systemet.

De større opgaver

Når vi monterer industri porte, er det ofte lidt større skala, og derfor er vi næsten altid to om opgaven. Derudover medbringer vi lift når der er højt op. Efter aftale med kunde bliver porten leveret på adressen samme morgen eller dagen før monteringen. Det tager normalt én arbejdsdag at monterer en industriport, alt efter opgaven.
Der skal selvfølgelig været ryddet og plads nok til at montørerne samt porten kan være der. 

Trustpilot

Alle Portmandens montører snakker dansk, de er venlige og imødekommende. 

Læs alle vores fine anmeldelser på Trustpilot

 

 

Du kan også gøre det selv

Det er også en mulighed at montere porten selv. Så bliver det aftalt om porten skal afhentes på vores lager i Haslev eller om den skal leveres på adressen. Vi måler også efter på selvmonterings opgaver, da det aldrig er sjovt at stå med en port der ikke passer i størrelsen.

 

 

certificate