Garageporte

Her hos Portmanden ApS har vi naturligvis både stor erfaring og ekspertise med salg og montering af garageporte til private såvel som industri. Vi har kunder i hele Danmark, men hvis du er bosiddende på Sjælland, kan vi tilbyde opmåling – helt gratis. Vi benytter kun vores faste montører og kan derved garantere en kvalitets montering hver gang. Garageporte er et felt i rivende udvikling, og vi har selvfølgelig altid fingeren på pulsen, så vi er opdaterede på de nyeste modeller, de bedste teknologier og generelt, hvad der rører sig i branchen. Portmanden tilbyder også Sjællands største Hørmann udstilling med port i fuld størrelse. Alt sammen til glæde for dig og vores kunder.

Et hav af forskellige garageporte og overflader

En garageport er ikke bare en garageport. Derfor forhandler vi udelukkende garageporte fra Hörmann, som er en af branchens absolutte sværvægtere. Med andre ord er de garant for nogle af markedets bedste garageporte. Men én ting er kvalitet, en anden er type.

 

Vi tilbyder bl.a.:

 

Ledhejseporte er meget populære blandt mange af vores kunder. En af årsagerne til dette er, at de fås i et væld af forskellige designs, farver og størrelser, hvilket betyder, at de passer til rigtig mange danskeres huse. Derudover kan de monteres inde bag lysningen, hvilket gør, at ledhejseporte udnytter pladsen. De seneste år er efterspørgslen på Thermo porte vokset og Hørmann tilbyder branchens mest isolerede ledhejseport på 67 mm.

Vores rulleporte er bl.a. ridsefaste, og fås naturligvis med automatik der kontant overvåger porten. De kan monteres både ind- og udvendigt og er generelt en meget diskret løsning. En tredje type af garageporte er vippeporte. En vippeport er en billig kvalitetsløsning, hvor du fx også kan få en dør i siden af rammen. Har du en meget lav garage, kan det dog være, at OD-porten er det rigtige valg for dig. Med nogle tynde og smalle lameller kan porten køre lige op og lægge sig vandret i loftet – Kræver kun 60 mm overhøjde overhøjde. Vi forhandler som nævnt også andre slags porte, ligesom vi også kan tilbyde portåbnere til konkurrencedygtige priser.

Garageporten – det sikre valg

Uanset hvilken type garageport, du foretrækker, er sikkerheden altid i orden her hos os. Flere af portene overvåger så at sige sig selv. Dette betyder i praksis, at du – modsat som i gamle dage – ikke behøver at vente på, at porten lukker helt i for at være sikker på, at ubudne gæster ikke løber ind i din garage under den lukkende port. Vi bruger gennemtestede, godkendte og kvalitetssikrede motorer, ligesom du hos os også kan forvente garageporte med faldsikring og fingerklemmesystemer. Har du nogle spørgsmål til vores garageporte eller vores ydelser, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 93 20 27 28 eller e-mail mail@portmanden.dk, ligesom du også er mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen under ”Kontakt” her på siden. Så vender vi tilbage til dig snarest. Vi glæder os til at høre fra dig.

certificate