Garageporte

Her hos Portmanden ApS har vi naturligvis både stor erfaring og ekspertise med salg og montering af garageporte til private såvel som industri. Vi har kunder i hele Danmark, men hvis du er bosiddende på Sjælland, kan vi tilbyde opmåling – helt gratis. Garageporte er et felt i rivende udvikling, og vi har selvfølgelig altid fingeren på pulsen, så vi er opdaterede på de nyeste modeller, de bedste teknologier og generelt, hvad der rører sig i branchen. Alt sammen til glæde for dig og vores kunder.


Et hav af forskellige garageporte

 

En garageport er ikke bare en garageport. Derfor forhandler vi udelukkende garageporte fra Hörmann, som er en af branchens absolutte sværvægtere. Med andre ord er de garant for nogle af markedets bedste garageporte. Men én ting er kvalitet, en anden er type. Vi tilbyder bl.a.:
 

 

Ledhejseporte er meget populære blandt mange af vores kunder. En af årsagerne til dette er, at de fås i et væld af forskellige designs, farver og størrelser, hvilket betyder, at de passer til rigtig mange danskeres huse. Derudover kan de monteres inde bag lysningen, hvilket gør, at ledhejseporte udnytter pladsen. Vores rulleporte er bl.a. ridsefaste, ligesom de også fås i mange varianter. De kan monteres både ind- og udvendigt og er generelt en meget diskret løsning. En tredje type af garageporte er vippeporte. En vippeport er en billig kvalitetsløsning, hvor du fx også kan få en dør i siden af rammen. Har du en meget lav garage, kan det dog være, at OD-porten er det rigtige valg for dig. Med nogle tynde og smalle lameller kan porten køre lige op og lægge sig vandret i loftet – uden at gøre krav på alt for meget overhøjde. Vi forhandler som nævnt også andre slags porte, ligesom vi også kan tilbyde portåbnere til konkurrencedygtige priser.

 

Garageporten – det sikre valg

Uanset hvilken type garageport, du foretrækker, er sikkerheden altid i orden her hos os. Flere af portene overvåger så at sige sig selv. Dette betyder i praksis, at du – modsat som i gamle dage – ikke behøver at vente på, at porten lukker helt i for at være sikker på, at ubudne gæster ikke løber ind i din garage under den lukkende port. Vi bruger gennemtestede, godkendte og kvalitetssikrede motorer, ligesom du hos os også kan forvente garageporte med faldsikring og fingerklemmesystemer. Har du nogle spørgsmål til vores garageporte eller vores ydelser, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 39 20 27 28 eller e-mail mail@portmanden.dk, ligesom du også er mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen under ”Kontakt” her på siden. Så vender vi tilbage til dig snarest. Vi glæder os til at høre fra dig.

certificate