Garageporte

 

Står du og skal i gang med at udskifte din gamle garageport eller skal du have en port til din nye garage? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Portmanden kan vi hjælpe dig med både salg, levering og montering af garageporte til private såvel som industri på hele Sjælland. Vi tilbyder opmåling helt gratis, så du er sikker på at få den rigtige størrelse, som samtidig spiller sammen med husets stil. 

Vi er altid opdateret med de nyeste modeller, teknologier og generelt, hvad der rører sig indenfor vores branche. Derudover tilbyder vi også et stort udvalg af Hørmann porte, som du har mulighed for at se i fuld størrelse i vores udstilling. Udstillingen er åben alle hverdage efter aftale. Ring og Hør nærmere 93202728

Garageporte til private og erhverv

Er du på udkig efter en automatisk garageport, ledgarageport, vippeport eller noget helt fjerde til privat eller erhverv? Hos Portmanden har vi specialiseret os i salg og montering af Hørmann garageporte, som er et tysk mærke indenfor porte, døre og automatik. Vi har mange års erfaring med at imødekomme vores kunders forskellige ønsker og behov indenfor garageporte til både privat- og erhvervsbrug. Du kan derfor trygt vælge os, uanset hvilken port du ønsker. Vi leverer porte, hvor vi hverken går på kompromis med æstetik eller funktionalitet. 

Med en Hørmann garageport får du et anerkendt internationalt mærke med mange års viden inden for garageporte. Det der især kendetegner Hørmann, er, at portene kan tilpasses individuelt din garage. 

 

Hvilken garageport skal man vælge?


Der er mange faktorer, der har betydning for dit valg af garageport. Du skal derfor ikke bare vælge en vilkårlig port men i stedet sikre, at det er den helt rigtige for dig og dine behov. Da der findes mange forskellige garageporte på markedet, er et af de aspekter, der er særlig vigtigt at have fokus på, at det er en port af den rigtige type og i det rigtige materiale. Derudover afhænger valget også, om du skal bruge en garageport til privat eller til industri. 

Hvordan de forskellige garageporte åbner og lukker, er hovedsageligt det, der adskiller de forskellige typer fra hinanden. Du får her en gennemgang af de mest almindelige porttyper, og ellers står vi også altid klar med professionel rådgivning.

 

Ledhejseport
En ledhejseport er en nyere model og i dag en af de mest almindelige porttyper. En ledhejseport åbner lodret op. Da porten er delt i led, som gør porten bøjelig, kan den rulle med et knæk på 90 grader ind langs loftet i garagen. En ledhejseport har altså, modsat en vippeport, ikke brug for plads foran garagen, når den skal åbnes og lukkes. 

En ledhejseport bliver monteret på garagens inderside, hvilket betyder, at den lukker tæt, og at der ikke skal bruges plads i garagens åbning til lukkemekanismer. Dog skal der være plads til dette under loftet, så porten kan køre ind. 

 

Vippeport
En vippeport er en klassiker, som i mange årtier har været standarden i de danske garager. Vippeport er en porttype, der består af en stor plade, der via et par skinner vippes op og lægger sig ind under garagetaget, når den bliver åbnet. Denne type port er relativ billig, og så fylder den ikke så meget, når porten er åben. Vippeporte af stål er som udgangspunkt Uisoleret og isoleringsplader kan tilkøbes. 

 

Rulleport
En rulleport fungerer næsten på samme måde som en ledhejseport. Dog ruller porten sig sammen over portåbningen i stedet for at fortsætte ind langs loftet i en 90 graders vinkel. 

Fordelen ved en rulleport er, at den ikke fylder inde i garagen men kun ved lysåbningen. Med en rulleport har du altså mulighed for at hænge lamper op i loftet inde i garagen. I og med at porten skal kunne rulle sammen, så er lamellerne tynde, og derfor er isoleringen ikke helt så god. 

 

Industriport til erhverv eller privat
En industriport er for dig, der skal bruge en ny port der er højere end 3000 mm eller har kravt til hvordan beslaget skal være inde i hallen eller garagen. Der findes rigtig mange typer industriporte både til fabrikker, lagerhaller, landbrug og meget mere. Kort sagt findes der porte til alle former for industri. Som privat person er det også muligt at vælge "industriport", hvis du f.eks ønsker dig en port, hvor beslaget køre op langs loftet. Porte til erhverv og industri dækker altså over flere forskellige typer af porte, som alle sørger for høj kvalitet og sikkerhed. Industri- og erhvervsporte er ofte genstand for høje belastninger og med et særligt behov for effektiv og pålidelig drift. 

 

Dobbelt garageport
En dobbelt garageport er, som navnet antyder, en bredere port, hvor der evt. er plads til at køre to biler ind i garagen. Har du behov for dette, så er en dobbelt garageport den mest ideelle løsning til dig. 

 

Elektrisk garageport
En elektrisk garageport kræver, at der er lagt strøm i garagen, og at der er plads til motoren over portåbningen. Typisk er motorenstangen ca. 4 cm høj. Er disse kriterier opfyldt kan en gammel manuel styret garageport også blive automatisk. Der er derfor nødvendigvis ikke grund for at købe en helt ny garageport men blot en motor og en fjernbetjent garageport åbner. Dog kræver det at porten er i balance og kan betjenes med én hånd. Man siger at hvis du ikke kan åbne og lukke porten med én arm, kan en motor heller ikke.

Valg af motor afhænger ofte af portens størrelse og cyklusser pr. dag, man bruger porten. Derudover skal du også gøre op med dig selv, hvilke funktioner motoren skal have. Skal den eventuelt køre med autoluk? Eller skal den være ekstra hurtig? Vi har også modeller med indbygget lås i motorstangen.

 

Manuel garageport
En manuel garageport åbnes og lukkes manuelt via håndkraft. Med en sådan garageport der styres med håndkraft, er det nødvendigt at stige ud af bilen, hver gang bilen skal køres i garage eller porten skal åbnes og lukkes. I dag er de fleste garageporte dog automatiske, men det er muligt at skifte en manuel port ud med en garageport med portautomatik. Hørmanns porte er ALTID helt afbalancert, fordi fjedrene er dimentioneret til portens vægt og størrelse. Derfor er porten nem og støgsvag at betjene.

 

Isoleret garageport
Med en isoleret port forbliver garagen en behagelig temperatur, da isoleringen holder på varmen, mens den om sommeren lukker varmen ude. Hvis du udover at bruge din garage som holdeplads til bilen også vil bruge den som festlokale, hobbyrum, til fitness eller lignende, så er en isoleret garageport og garage en god idé.

Har du samtidig gulvvarme eller andre varmekilder i garagen, vil du med en isoleret garageport også undgå en høj varmeregning. Derudover isolerer en isoleret port også mod støj. Hørmanns porte fås op til 67 mm i tykkelsen. Hvilket er Danmarks bedst isoleret port.

 

Garageport med dør og vinduer
Har du behov for en garageport med dør og vinduer, er der også mulighed for det. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have mulighed for at komme ind i garagen, uden at skulle åbne porten helt, eller det kan være, at du ønsker mere lys gennem vinduerne ind i garagen. 

 

Vi monterer garageporten for dig

Når du bestiller en garageport hos os, lader vi ikke bare resten være op til dig selv. Vi tager os naturligvis også af monteringen af porten, så både du og vi kan være sikre på, at den kommer til at fungere korrekt og til din fulde tilfredsstillelse. Det er selvfølgelig også muligt at købe porten og selv sætte den op. Der medfølger dansk vejledning og porten kan blive leveret direkte til adressen.

Vi monterer garageporte på hele Sjælland og vi står derfor til rådighed til at hjælpe dig, uanset hvor du eller din virksomhed har adresse. Vi er dygtige montører og certificeret Hørmann forhandler, som kan, det der skal til for at levere en god og funktionel løsning, der er tilpasset dine ønsker. Er du bosiddende på Sjælland, tilbyder vi ovenikøbet gratis opmåling af garageport. 

 

Kontakt os for bestilling, levering og montering af ny garageport

Ønsker du at bestille en god portløsning til din bolig eller din virksomhed, og vil du gerne have hjælp til installation og montering? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om de mange muligheder, som vi kan tilbyde. 

Ring til os allerede i dag på telefon 93 20 27 28 eller udfyld vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. 

certificate